';

Cafès El Conseller

Som la quarta generació d’importadors i torradors

Cafès El Conseller s’ha guanyat un lloc entre les empreses de l’àmbit del cafè, generació rere generació, combinant el saber fer créixer d’aquest negoci familiar amb la capacitat d’ocupar-se de tot allò relacionat amb el cafè: la plantació, la torrefacció, la importació, l’elaboració del producte final i la seva comercialització a Andorra.

Qualitat per sobre de tot: cafès Illy i cafeteres Rocket

Illy és una empresa cafetera reconeguda al sector a nivell mundial; és present en més de 140 països del món. A més de la qualitat que caracteritza el cafè Illy, els seus envasos garanteixen la conservació de les propietats organolèptiques del cafè, ja sigui cafè en gra, càpsules, monodosis… En destaquem també l’alta rendibilitat per quilo de cafè, gràcies al baix nivell d’humitat que s’aconsegueix durant la seva torrefacció i posterior envasat.

Rocket Espresso és una marca italiana de cafeteres que aposta per una producció curosa de cafeteres diverses per a hostaleria i per a consum particular; totes tenen en comú la seva precisió i tecnologia puntera, que permeten una elaboració del cafè al nivell dels millors baristes.

cafes-conseller-andorra-9
cafes-conseller-andorra-2
cafes-conseller-andorra-10

Distribució de marques Premium de gastronomia

Selecció de vins i begudes

Magatzems Coma selecciona una varietat de vins i altres begudes que comparteixen una personalitat, un origen i una presentació únics. I és que creiem que són la millor garantia a l’hora d’acompanyar la vostra proposta gastronòmica, per a la satisfacció dels vostres clients.

Algunes begudes selectes que importem i distribuïm des de Magatzems Coma són:

  • Vins Borges de Porto, sangria Lola Mola, vins calents…
  • Ratafia l’Hòstia, vins El Xitxarel·lo i El Cabronet, de Can Virgili.
  • Licors d’herbes eivissenques de la Família Mari Mayans.
  • The Ugly Glühwein, un ponx artesanal.

Sandro Desii

Sandro Desii ofereix elaboracions alimentàries amb una combinació perfecta d’ingredients frescos, herència gastronòmica italiana, innovació, qualitat i processos de fabricació artesanals.

Alguns dels seus productes: gelats cremosos, pastisseria gourmet, pasta fresca… El bo i millor d’Itàlia, a les vostres taules.

Aigua Icelandic

L’agua Icelandic es caracteritza per la seva procedència de deus naturals d’Islàndia, amb una alcalinitat òptima natural i sense impacte ambiental: l’aigua més pura i sostenible.

Importació / Presentació de productes

Importació de nous productes a Andorra

A Magatzems Coma també oferim els serveis de consultoria i assessoria d’importació de productes a Andorra. No només avaluem la viabilitat del producte a Andorra, sinó que el seleccionem per la seva originalitat i qualitat i, un cop confirmat, ens ocupem de tot el procés: exportació d’Espanya, importació a Andorra i comercialització per tot el Principat.

Presentació de nous productes a Andorra

Un cop arriba un nou producte gourmet a Andorra, de la mà de Magatzems Coma, el nostre equip s’ocupa de la seva presentació i distribució a particulars i al sector de l’hostaleria; sempre amb l’estructura completa, la filosofia de servei i la proximitat que ens caracteritza.

El nostre objectiu:

Ajudar-vos a oferir qualitat

TEL – – – +376 802 610

EMAIL – – – hola@magatzemscoma.com

HORARI – – – DE 9:00h a 13:00h / 15: 00h a 19:00h, L-V

C/ Esteve Dolsa, 39
AD500 ANDORRA LA VELLA (PRINCIPAT D´ANDORRA)

______________________________

CONTACTAD CON NOSOTROS

    This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.