';

Magatzems Coma

Pioners en qualitat

Tot va començar amb l’empresa Andorrana D’Importació SA que va ser creada al 1935 per Josep Coma Maestre i Josep Ronchera Esteller. Es dedicava a la importació de farines d’arròs i similars. Al principi com era època de guerra a Espanya , es tractava bàsicament que el Govern d’Espanya deixava importar per alimentar la població i nosaltres els distribuíem. Quan Josep Ronchera va morí Josep Coma va comprar l’empresa, i la va anomena Magatzems Coma al 1942.


Mentrestant el seu fill Xavier Coma Dolsa estudiava peritatge mercantil i després va estar a Toulouse durant 3 anys en una empresa que negociava cafè que es deia Le Cafè Noir, quan va tornar cap Andorra es va integrà a l’empresa amb el seu pare i van començar a fer el cafè. A més del cafè van importar altres productes tan variats com llaunes de pèsol, estris de pirex o mitges de niló per les senyores.
El moment més fort va ser la creació de Cafè El Conseller. Van mirar de comprar màquines alemanyes d’ocasió perquè noves eren massa costoses i en aquell moment no és podia invertit mes. Al cap d’uns anys el seu fill Albert Coma Zamboni va prendre el relleu després d’haver estudiat empresarials a Barcelona sense poder acabar els estudis a causa d’un principi d’infart que va patir el seu pare Xavier.

Abans el mercat era molt petit i la gent no tenia poder adquisitiu que té ara. El cafè el compraven en petites quantitats , 25 o 50 g embolicats en paper de diari. El torraven i després el Josep i el Xavier amb una camioneta petita el repartien per les parròquies. Més endavant van comprar màquines d’empaquetar i van contractar més gent al magatzem i van començar a fer els paquets de quart de quilo.

L’Albert ha continuat amb Magatzems Coma fins a dia d’avui modernitza’n l’empresa tant amb logística com amb maquinària. Creant blends nous com el cafè Zamboni i tota una àmplia gamma per l’hostaleria i els comerços.
Sempre buscant que tots els productes que Magatzems Coma representi siguin productes Premium de molta qualitat i únics.
Avui en dia l’Albert juntament amb la seva filla Claudia (quarta generació) segueixen al peu del canyó per fer cafè de qualitat, torrat de manera artesanal , elaborat al Principat d’Andorra.Seguint amb la tradició amb tota la pasió i carinyo.

Cafes El Conseller

La creació de la marca del café el Conseller ha esdevingut una cosa típica d’Andorra, amb la bandera i la cara del senyor Bonell de Soldeu.
La idea d’agafar la cara del senyor Bonell va venir perquè quan anaven amb dinar bastant sovint a Soldeu a l’hotel Bonell hi havia una terrassa amb unes escaletes per on és pujava al menjador, i allí tenien la foto del seu padrí. Al Xavier, va demanar autorització d’utilització de la imatge a la família i aixi junt amb la bandera d’Andorra va començar amb la marca Cafè el Conseller.

El nostre objectiu:

Ajudarte a oferir qualitat

TEL – – – +376 802 610

EMAIL – – – magatzemscoma@andorra.ad

HORARI – – – DE 9:00 a 13:00 / 15: 00 a 19:00, DLL-DIV

C/ Esteve Dolsa, 39
AD500 ANDORRA LA VELLA (PRINCIPAT D´ANDORRA)

______________________________

Contacteu amb nosaltres

Error: No s'ha trobat el formulari de contacte.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.